Irresistible homes since 1963


Welkom bij Jotex!


Nieuw bij ons? Dan hebben we een welkomstcadeau voor je!

Maar eerst: wie zijn wij?


Wij zijn een interieurmerk dat de trends van morgen creëert. Ons verhaal begint in 1963 vanwege een behoefte aan een persoonlijke uitstraling. Dat het interieur, net als het leven zelf, continu verandert. Dus of je nu de trends volgt of je eigen trendsetter bent, is Jotex dé plek voor jou. Ongeacht je interieurstijl.

Maar nu jij!


Als nieuwe klant ontvang je bij je eerste aankoop


40% korting* op het duurste artikel


als je een account bij ons aanmaakt. Maak hier een account aan:

Voorwaarden


*Voorwaarden: Alleen van toepassing op nieuwe klanten. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, sale of kortingen. Niet van toepassing op giftcards, artikelen die zijn aangemerkt als ”Deal!”, ”Outlet” of ”Limited Edition”. Geldt slechts één keer per klant.

De korting wordt automatisch verrekend bij de kassa als je hebt aangegeven dat je gepersonaliseerde aanbiedingen wilt ontvangen via e-mail, sms of post op basis van eerdere aankopen, eerdere bezoeken, activiteiten op de Jotex pagina's en overige marketingdoeleinden. De korting geldt uitsluitend bij de eerste aankoop, daarna is deze verbruikt. Als je een andere korting activeert verdwijnt je aanbieding als nieuwe klant omdat deze niet gecombineerd kan worden met andere aanbiedingen. Als je de andere aanbieding deactiveert krijg je de aanbieding voor nieuwe klanten weer te zien, die dus uitsluitend van toepassing is bij de eerste aankoop.