Wij zijn een interieurmerk dat de trends van morgen creëert. Ons verhaal begint in 1963 vanwege een behoefte aan een persoonlijke uitstraling. Dat het interieur, net als het leven zelf, continu verandert. Dus of je nu de trends volgt of je eigen trendsetter bent, is Jotex dé plek voor jou. Ongeacht je interieurstijl.


Als nieuwe klant bij ons krijg je


40% korting* op het duurste artikel


bij je eerste aankoop als je een account bij ons aanmaakt.

*Voorwaarden: Alleen van toepassing op nieuwe klanten. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, sale of kortingen. Niet van toepassing op giftcards, artikelen die zijn aangemerkt als ”Deal!”, ”Outlet”, ”BASIC”, ”Tailormade” of ”Limited Edition”. Geldt slechts één keer per klant.


De korting wordt automatisch verrekend bij de kassa als je hebt aangegeven dat je gepersonaliseerde aanbiedingen wilt ontvangen via e-mail, sms of post op basis van eerdere aankopen, eerdere bezoeken, activiteiten op de Jotex pagina's en overige marketingdoeleinden. De korting geldt uitsluitend bij de eerste aankoop, daarna is deze verbruikt. Als je een andere korting activeert verdwijnt je aanbieding als nieuwe klant omdat deze niet gecombineerd kan worden met andere aanbiedingen. Als je de andere aanbieding deactiveert krijg je de aanbieding voor nieuwe klanten weer te zien, die dus uitsluitend van toepassing is bij de eerste aankoop.