HI!
NEW CUSTOMER AT JOTEX? WE HAVE A WELCOME PRESENT FOR YOU.


LET’S GET SCROLLING...

WELKOM THUIS


40% KORTING * OP HET DUURSTE PRODUCT


Bij je eerste aankoop wanneer je registreert als nieuwe klant


Winkel veilig en zeker in de noordelijkste en grootste online winkel voor woondecoratie. Je hebt 30 dagen bedenktijd vanaf datum van levering. Levering ongeveer 1-3 werkdagen vanaf datum van bestelling.

Just some conditions...


* VOORWAARDEN: van toepassing op u die een nieuwe klant is. Geldig tot 31/12/2021. Geldt niet voor producten gemarkeerd met "Deal!". Niet te combineren met andere aanbiedingen, uitverkoop of kortingen. Slechts één keer per klant. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen, wanneer u heeft ingestemd met het ontvangen van gepersonaliseerde aanbiedingen via e-mail, sms of post op basis van eerdere aankopen, eerdere bezoeken, activiteit op Jotex-pagina's en andere marketingdoeleinden. De korting is alleen van toepassing op de eerste aankoop, waarna deze wordt gebruikt. Activeert u nog een korting, dan verdwijnt de nieuwe klantaanbieding omdat het niet mogelijk is om aanbiedingen te combineren. Als u de tweede aanbieding deactiveert, ontvangt u opnieuw de nieuwe klantaanbieding, die dus alleen van toepassing is op de eerste aankoop.

ONLINE INTERIOR FASHION AT YOUR SERVICE


WE'RE AN ONLINE FASHION INTERIOR BRAND WITH A HUGE ASSORTMENT OF ITEMS IN A WIDE RANGE OF STYLES. HERE, YOU'LL FIND PLENTY OF GOODIES FOR YOUR HOME.